Također ćete imati priliku čuti iskustva u procesu prijave i provedbi projekata od strane dva uspješna hrvatska projektna partnera iz prethodnih poziva (REGEA i HAMAG BICRO).

Program Interreg Europe 2014. - 2020. financiran je iz Europskog fonda za regionalni razvoj i osmišljen kako bi kroz partnerske projekte pružio podršku učenju i razmjeni iskustava među organizacijama koje sudjeluju u kreiranju i provedbi lokalnih, regionalnih i nacionalnih politika te programa regionalnoga razvoja s ciljem poboljšanja njihove učinkovitosti.

Poziv na dostavu projektnih prijedloga će biti otvoren od 07.05.2018. do 22.06.2018. te će za prijavu biti otvorena sva četiri tematska područja koja uključuju: istraživanje i inovacije, konkurentnost MSP-a, poticanje niskougljične ekonomije te zaštitu okoliša i učinkovito korištenje resursa. Prihvatljivi prijavitelji su neprofitne organizacije i tijela javne vlasti.

Više detalja o 4. Pozivu (koji je još u najavi) dostupno je na poveznici 1 i poveznici 2.

Informativni dan će se održati 11.04.2018. g. s početkom u 10:00h (registracija od 09:30h) u Ministarstvu regionalnoga razvoja i fondova EU, Miramarska cesta 22 u Zagrebu.

Nacrt dnevnog reda možete pronaći u Dokumentima.

Zbog organizacijskih razloga potrebno je svoje sudjelovanje potvrditi putem Prijavnog obrasca.

Radni jezik je hrvatski, osim prezentacija predstavnika iz Zajedničkog tajništva koja će biti na engleskom jeziku.