Poziv je usmjeren unaprjeđenju kapaciteta organizacija civilnoga društva za provedbu programa u području popularizacije STEM-a; suradnje organizacija civilnoga društva i odgojno-obrazovnih i visoko-obrazovnih institucija u području popularizacije STEM-a te povećanju broj aktivnosti s ciljem popularizacije STEM-a u općoj populaciji, s naglaskom na djeci i mladima.

Projektne prijedloge će biti moguće podnositi od 15. srpnja 2020., a poziv je otvoren do 31. prosinca 2020. godine. 

Prijavni obrazac A bit će vidljiv na sljedećoj poveznici od 15. srpnja 2020. na https://esif-wf.mrrfeu.hr.

Sva pitanja vezana za Poziv mogu se poslati elektroničkom poštom na adresu esf@udruge.vlada.hr najkasnije prije isteka roka za podnošenje projektnih prijedloga, a odgovori na zaprimljena pitanja objavljuju se na internetskoj stranici ESI fondova.

Radionica za potencijalne prijavitelje će se održati virtualnim putem u petak, 10. srpnja 2020., s početkom u 10.00 sati. Na radionici će biti pojašnjena svrha i uvjeti prijave na Poziv.

Svi zainteresirani mogu se prijaviti putem prijavnice prijavnice kako bi dobili pristupne podatke za sudjelovanje na radionici i mogućnost postavljanja pitanja uživo.

Tijekom čitavog događanja bit će omogućen prijenos uživo kako bi se omogućilo informiranje i aktivno sudjelovanje što većeg broja zainteresiranih izvan Zagreba. Za praćenje informativne radionice putem prijenosa uživo nije potrebna prijava. Web adresa putem koje će se moći pristupiti prijenosu uživo je: https://www.youtube.com/user/Uredzaudruge/live.  Za vrijeme trajanja radionice, pitanja se mogu postavljati na adresu e-pošte: esf@udruge.vlada.hr.

Program radionice nalazi se ovdje.

Radionica će se održati 10. srpnja 2020. godine s početkom u 10 sati. Više informacija o radionici pročitajte ovdje

Više informacija o samom natječaju kao i prijavna dokumentacija dostupno je ovdje