Poziv na Dan otvorenih vrata projekta From Zero to STEM Hero

From zero to stem hero
Pozivamo vas na Dan otvorenih vrata projekta 'From Zero to STEM Hero', koji će se održati 26. kolovoza (subota) u Metalskoj jezgri u Čakovcu. Ovaj događaj predstavlja priliku da se upoznate s radom, aktivnostima i izvrsnim tečajevima koje projektni tim planira provoditi u predstojećoj školskoj godini. Podsjetimo, FOI je partner spomenutog projekta, koji je započeo u prosincu 2021. godine.

Udruge koje će se predstaviti su posvećene razvoju informatičkih vještina kod mladih i pružanju edukacije iz područja tehnologije, robotike, strojarstva, modelarstva, kemije, fizike, 3D printanja i matematike. Na Danu otvorenih vrata imat ćete priliku:

Upoznati stručne mentore: Tim stručnjaka bit će prisutan da vam detaljno predstavi svaki tečaj, odgovori na vaša pitanja i pomogne vam odabrati idealan tečaj za vaše dijete.

Razgledati naše učionice i opremu: Posjetitelji mogu obići moderno opremljene učionice, gdje učenici dobivaju priliku raditi na stvarnim projektima i usavršavati svoje vještine uz pomoć najnovije tehnologije.

Saznati više o tečajevima i aktivnostima: Bit će predstavljena paleta tečajeva. Tim će odgovoriti na sva pitanja koja imate o sadržaju tečajeva i metodologiji rada.

Upoznati druge roditelje i učenike: Ovo je odlična prilika za razmjenu iskustava i ideja s drugim roditeljima čija su djeca već dio naših tečajeva te s učenicima koji će podijeliti svoja iskustva i uspjehe.

Prijave za tečajeve: Na Danu otvorenih vrata bit će moguće izvršiti prijave za tečajeve koje organizatori nude. Možete biti sigurni da će vam pomoći u odabiru tečaja koji najbolje odgovara interesima i potrebama vašeg djeteta.
 

Pozivamo vas da nam se pridružite i zajedno s nama istražite svijet tehnologije i inovacija. Vaše dijete zaslužuje najbolje, a mi smo tu da ga podržimo na putu prema uspješnoj budućnosti!

Datum i Vrijeme: 26. kolovoza, 10:00 - 14:00 sati

Lokacija: Metalska jezgra Čakovec, Ulica bana Josipa Jelačića 22D

Više informacija potražite ovdje i/ili ovdje.

Vidimo se 26. kolovoza i zajedno gradimo digitalnu budućnost!