Novosti

Novi natječaj programa Cogito

Ministarstvo znanosti i obrazovanja Republike Hrvatske objavilo je Natječaj za sufinanciranje hrvatsko-francuskih znanstvenoistraživačkih projekata u okviru programa „Cogito“ Partnerstvo Hubert Curien za razdoblje 2023. - 2024.

Odobreno 70 novih COST akcija

Dana 27. svibnja 2022., odobreno je 70 novih COST akcija (European Cooperation in Science and Technology).

EIT RIS Women Innovators

U tijeku su prijave na natjecanje EIT Manufacturing zajednice pod nazivom LEADERS – Women Innovators in Manufacturing at EIT RIS (European Institute of Innovation and Technology Regional Innovation Scheme).

Nastavak aktivnosti na projektu WeRin

Nakon izrade regionalnog izvještaja, partneri na projektu WeRin nastavljaju s provedbom projektnih aktivnosti u sklopu radnog paketa 4 "Design and Deployment."

Novi blog

Pročitajte što o aktualnoj temi izrade i praćenja Plana rodne ravnopravnosti i iskustvu riječkog Sveučilišta govori Povjerenica za različitost Sveučilišta u Rijeci - Daria Glavan Šćulac, dipl. iur. i jedna od dobitnica ovogodišnje nagrade “Fierce…

Radionica MSCA: Prijava za postdoktorske stipendije

Prenosimo poziv Agencije za mobilnost i programe EU (AMPEU) na online radionicu djelovanja Marie Skłodowska-Curie (MSCA) pod nazivom ''Kako napisati uspješnu projektnu prijavu za MSCA Postdoktorsku stipendiju“.

Europski partneri okupljeni oko ideje inovativnog pristupa obrazovanju…

Na FOI-ju održan treći transnacionalni sastanak s partnerima iz Finske, Španjolske i Portugala u okviru projekta eDESK koji se provodi s ciljem izrade inovativne hibridne metodologije poučavanja na fakultetima kako bi unaprijedili vještine…

Na Maldivima održana završna konferencija projekta AMED

Od 16. do 19. svibnja 2022. održana je završna konferencija Erasmus+ projekta AMED (Advancing higher education in Maldives through E- learning Development) na Nacionalnom sveučilištu na Maldivima (MNU) uz sudjelovanje svih projektnih partnera i…

Najava sastanka projekta eDESK

FOI s partnerima iz Finske, Španjolske i Portugala radi na razvoju i izradi inovativne hibridne metodologije poučavanja na fakultetima kako bi unaprijedili vještine visokoškolskih nastavnika te im ponudili resurse i alate za daljnji rad u nastavi.

Objavljen drugi glasnik projekta RAPIDE

Objavljen je drugi glasnik projekta "RAPIDE - Relevant assessment and pedagogies for inclusive digital education".