Novosti

Održan projektni sastanak projekta BEE with APEX u gradu Serres u Grčkoj!

U srijedu i četvrtak, 25. i 26. siječnja 2023. održan je transnacionalni projektni sastanak projekta BEE with APEX, punog naziva Better Emploaybility for Everyone with APEX. Sastanak se održao u gradu Serres, u Grčkoj.

Znanstvenici i istraživači u stvaranju novog pristupa istraživanju otvorenih…

Šest fakulteta Sveučilišta u Zagrebu i dva inozemna zajedno su proveli projekt ‘Twinning Open Data Operational – TODO‘, kojim su otvorene nove mogućnosti za istraživanje primjene otvorenih podataka.

Besplatna edukacija za nastavnike u okviru projekta eDESK

Edukacija “EDESK Digital and Entrepreneurial Teachers for a Fast-Changing World” dostupna je putem platforme MiríadaX.

Objavljeni Pozivi za financiranje istraživačkih, razvojnih i inovacijskih…

Objavljena su tri poziva, Razvojne istraživačke potpore (NPOO.C3.2.R2-I1.06), Stažiranje u gospodarstvu (NPOO.C3.2.R2-I1.05) i Start-up/Spin-off poduzeća mladih istraživača (NPOO.C3.2.R2-I1.04).

Aktivnosti u okviru projekta WeRin se i dalje provode

Nakon objave newslettera projekta WeRin, s aktualnostima vezanih za aktivnosti na projektu, nove zanimljive primjere uspješnih poduzetnica te predstavljanje članova projektnog tima, FOI kao vodeći partner radnog paketa pod nazivom "Design and…

Održan multiplikator događaj na projektu BEE with APEX

15. prosinca na projektu BEE with APEX je održan multiplikator događaj punog naziva "Meeting with vocational secondary school students" na kojem su sudjelovali učenici i nastavnici Gospodarske škole Varaždin.

Sretni blagdani

Centar za međunarodne projekte želi vama, vašim kolegama i obiteljima sretne i mirne blagdane i novu 2023. godinu ispunjenu brojnim uspjesima.

Ususret nadolazećem završetku još jedne kalendarske godine, sa zahvalom se osvrćemo na 2022…

Održan sastanak konzorcija projekta DIMCARE

Partneri projekta DIMCARE iz Španjolske i Italije, prošli tjedan posjetili su društvena poduzeća na području Varaždinske županije, s ciljem utvrđivanja potrebe za digitalizacijom u sektoru skrbi za osobe unutar sustava socijalne ekonomije.

Objavljena je nova FOI projektna brošura!

Objavljena je nova FOI projektna brošura s ažuriranim podacima za 2022. godinu.

iLed partneri sudjelovali na Kick-off i prvom koordinacijskom sastanku u…

U četvrtak 8. prosinca, i petak 9. prosinca 2022. godine, na Fakultetu organizacije i informatike, Sveučilišta u Zagrebu, održana je prva službena projektna aktivnost u sklopu Erasmus+ projekta pod nazivom 'Innovating Learning Design in Higher…