Nacionalni informativni dan MSCA Razmjena osoblja i Zajednički istraživački centar

MSCA
Nacionalni informativni dan MSCA Razmjena osoblja i Zajednički istraživački centar, održati će se 19. listopada 2023. online putem Zoom platforme u dva dijela.

U organizaciji Agencije za mobilnost i programe EU održati će se promocija natječaja Marie Skłodowska – Curie za Razmjenu osoblja. Natječaj je otvoren 5. listopada. 2023. Cilj prvog dijela promocije je upoznavanje sudionika s novim pravilima natječaja te mogućnostima za istraživače, voditelje projektnih i istraživačkih timova, tehničko i administrativno osoblje koje pruža potporu aktivnostima istraživanja i inovacija u javnom i privatnom sektoru. Uz promociju MSCA Razmjene osoblja. Drugi dio promocije odnosi se na Zajedničkom istraživačkom centru (JRC) i mogućnosti koje se nude hrvatskim znanstvenim organizacijama i istraživačima. 

Nacionalni informativni dan za  MSCA Razmjena osoblja i Zajedničkog istraživačkog centra održati će se 19. listopada 2023. putem ZOOM platforme. 

Informativni dan namijenjen je istraživačima i voditeljima projektnih i istraživačkih timova, tehničkom i administrativnom osoblju koje pruža potporu aktivnostima istraživanja i inovacija u organizacijama iz akademskog i neakademskog sektora uključujući MSP.

Prijave su moguće putem poveznice - OVDJE

Prijave su otvorene do utorka 17.10.2023. do kraja dana.

Sudjelovanje je besplatno.