Online Informativni dan MSCA Postdoktorske stipendije

MSCA
Agencija za mobilnost i programe EU organizira promociju otvorenog natječaja djelovanja Marie Skłodowska – Curie za Postdoktorske stipendije, u svrhu upoznavanja sudionika s novim pravilima natječaja i mogućnostima za postdoktorske istraživače.

Poludnevni online informativni dan MSCA Postdoktorskih stipendija održati će se u petak 17. svibnja 2024. s početkom u 10:00 sati putem ZOOM platforme. 

Na informativnom danu predstavit će se pravila natječaja Postdoktorskih stipendija, mogućnosti za mentore, proces evaluacije i korisne savjete za pisanje projektnog prijedloga, mogućnost financiranja putem Pečata izvrsnosti te mogućnosti umrežavanja za postdoktorande i znanstvene organizacije. Uz navedeno, organizirati će se i kratki okrugli stol na kojem će se predstaviti uspješni istraživači sa prošlogodišnjeg natječaja. 

Informativni dan prvenstveno je namijenjen postdoktorskim istraživačima koji razmišljaju o prijavi MSCA Postdoktorskih stipendija te potencijalnim hrvatskim mentorima i voditeljima istraživačkih timova koji žele ugostiti strane postdoktorande, administrativnom osoblju uključenom u postupak pisanja i prijave projektnih prijedloga, ali i drugim predstavnicima znanstvenih organizacija i istraživačkih centara kao i zainteresiranim predstavnicima industrije i privatnog sektora. 

Prijave su otvorene do 15. svibnja 2024., a poveznica za ZOOM platformu će biti dostavljena nakon zatvaranja prijava. Prijava je moguća na poveznici - OVDJE

Program info dana je dostupan na poveznici - OVDJE.