Otvorene prijave za Forward to Health Innovation

Naslovna
Otvorene su prijave za Forward to Health Innovation, specijalizirani program za podršku inovacijama u zdravstvu. Već treću godinu zaredom provodi ga Sveučilište u Zagrebu kao EIT Health hub u Hrvatskoj i Smion, organizacija za razvoj startup ekosustava.

Cilj programa je podržati timove u razvoju inovacija u zdravstvu, te smanjiti poslovne, tehnološke, kliničke i regulatorne rizike s kojima se susreću nove ideje u razvoju. Program se temelji se na CIMIT metodologiji upravljanja inovacijskim ciklusom posebno prilagođenoj zdravstvenim rješenjima.


Forward to Health Innovation vodi timove kroz ključne korake potrebne da bi razvili zdravstvenu inovaciju: kroz kliničku i tržišnu validaciju ideje, regulatornu usklađenost, tehnički razvoj orijentiran prema izlasku na tržište i prikupljanje financiranja.


Timovima će se pružiti edukacija kroz interaktivne radionice, mentorsku podršku, savjete i kontakte koji će im olakšati put do korisnika i uspješnu primjenu njihovih rješenja, kao i mogućnost da svoj projekt predstave investitorima i potencijalnim poslovnim partnerima.


19. travnja od 11 do 12 sati održava se Q&A session na kojem zainteresirani mogu doznati sve o programu i postaviti sva pitanja o provedbi istog. Za Q&A session se možete prijaviti putem poveznice - OVDJE


Više detalja možete pronaći na poveznici - OVDJE