Održan multiplikator događaj na projektu BEE with APEX

BEE with APEX
15. prosinca na projektu BEE with APEX je održan multiplikator događaj punog naziva "Meeting with vocational secondary school students" na kojem su sudjelovali učenici i nastavnici Gospodarske škole Varaždin.

Događanje je počelo predstavljanjem Fakulteta i samog projekta Erasmus+ "Better employability for everyone with APEX" u čijem se okviru održalo događanje. Nakon uvodnog predstavljanja Fakulteta i projekta, voditelj FOI tima, prof.dr.sc. Vjeran Strahonja je održao predavanje na temu no-code i low-code programiranja za neinformatičare te o mogućnostima koje isto pruža učenicima, studentima i nastavnicima. 

U drugom dijelu izv.prof.dr.sc. Dijana Oreški i doc.dr.sc. Darko Andročec su uz sudjelovanje učenika i nastavnika radili na primjeru razvoja aplikacije no-code pristupom. 

Događanje je završilo prigodnim ručkom uz razmjenu iskustava i umrežavanje svih sudionika. 

Članovi tima Fakulteta organizacije i informatike čine voditelj projekta na FOI-ju prof.dr.sc. Vjeran Strahonja, izv.prof.dr.sc. Dijana Oreški, doc.dr.sc. Darko Andročec, Karlo Nadoveza, mag.oec, Ana Kutnjak, mag.oec. i Larisa Hrustek, mag.oec. 

Projekt je financiran putem Erasmus+ programa, a ukupna vrijednost projekta je 268.362,00 eura. ID projekta BEE with APEX je 2021-1-SI01-KA220HED-000032218. 

Fotografije sa održanog događanja možete pogledati u nastavku. 

123

4