Novosti

E-radionica: povećanje europskih malih i srednjih poduzeća

U ponedjeljak 27. rujna 2021. godine, u organizaciji Policy learning platform, održava se tematska e-radionica na temu povećanja europskih malih i srednjih poduzeća. E-radionica će se održati u vremenu od 14:00 do 17:00 sati.

Webinar Europske komisije sa smjernicama za ispravno iskazivanje troškova rada…

Dana 30. rujna 2021. od 10:00 do 12:00 (CEST, vrijeme po Bruxellesu) Europska komisija organizira webinar o smjernicama za ispravno iskazivanje troškova rada u okviru Horizona 2020.

Uključite se u istraživanje o chatbotovima u okviru projekta Edubots

Pozivamo sve zainteresirane studentice i studente da se uključe u istraživanje o chatbotovima u okviru projekta Edubots.

Horizon Results Booster webinar

Europska komisija organizira webinar za predstavljanje Horizon Results Booster platforme.

COST virtualni sastanak

Europska suradnja u znanosti i tehnologiji (eng. European Cooperation in Science and Technology – COST) organizira, 1. listopada 2021. godine, virtualni sastanak u trajanju od 10:00 – 11:30h, s ciljem diseminiranja informacija o ulozi COST programa…

Predstavljanje Erasmus+ KA203 projekta E-DigiLit

U petak, 10. rujna 2021. na Fakultetu organizacije i informatike održano je predstavljanje Erasmus+ KA203 projekta E-DigiLit: Unapređenje digitalne pismenosti studenata na visokim učilištima članicama i članovima Udruge asistenata FOI.

Web pristupačnost za sve osobe s invaliditetom – održan projektni sastanak u…

U Razlogu (Bugarska) je 08.-10. rujna 2021. održan sastanak članova projekta Web Accessibility and other initiatives for persons with disabilities in EU in pandemic and other crisis times – WAI4PwDs. Sastanak je održan uživo i na daljinu (hibridni…

Interreg Europe Policy Learning Platform organizira online tematsku radionicu s…

U utorak 21. rujna 2021. godine u organizaciji Interreg Europe Policy Learning Platform će održati tematsku radionicu s nazivom "Strategies for a competitive and sustainable tourism sector". Radionica traje od 14:00 do 17:00 (CEST).

Prof. dr. sc. Blaženka Divjak predstavila je projekt RAPIDE u Poslovnom dnevniku

Međunarodni strateški projekt RAPIDE predstavljen je u Poslovnom dnevniku.

Otvorena prijava za NODC2021 u sklopu TODO projekta

Bliži se Nacionalna konferencija o otvorenim podacima - NODC2021 planirana u hibridnom obliku (za online i "prisustvo uživo").