Dani međunarodne suradnje 2022

FOI International Days 2022
Na Fakultetu organizacije i informatike (FOI) se, u organizaciji Ureda za međunarodnu suradnju FOI-ja, održavaju Dani međunarodne suradnje (FOI International Days 2022) koji će i ove godine tradicionalno okupiti brojne goste i partnere s uvaženih međunarodnih partnerskih institucija.

Dani međunarodne suradnje održati će se kontaktno u četvrtak (26.05.2022.) i petak (27.05.2022.).

Dvodnevni program će započeti pozdravnim govorom dekanice Fakulteta organizacije i informatike, prof. dr. sc. Nine Begičević Ređep. Vesna Kotarski, dipl. oec., voditeljica Ureda za EU projekte Sveučilišta u Zagrebu će održati pozvano predavanje na temu „EU supported activities – competitive landscape in education/research/innovation“. Posjetitelje također očekuje predstavljanje partnerskih sveučilišta: University of Aegean (Grčka), University of Žilina (Slovačka), University of Belgrade (Srbija), Ss. Cyril and Methodius University – Faculty of Economics (Sjeverna Makedonija) i KOC University (Turska).

Prijave za prvi dan moguće su putem obrasca na sljedećoj poveznici.

Drugi dan događaja biti će posvećen isključivo studentima koji će imati mogućnost poslušati iskustva studenata Fakulteta organizacije i informatike koji su sudjelovali u Erasmus+ mobilnosti i studijskim posjetima partnerskim institucijama iz Europe.

Prijave za drugi dan moguće su putem obraca na sljedećoj poveznici.

Program za oba dana događaja je dostupan ovdje.