Predstavljanje projekata na konferenciji CECIIS 2023

CECIIS Projektni pitchevi
Podsjećamo Vas na uzbudljivu priliku za predstavljanje projekata na ovogodišnjoj konferenciji CECIIS (Central European Conference on Information and Intelligent Systems), koja će se održati u Dubrovniku, od 20. do 22. rujna, 2023.

Poučeni pozitivnim iskustvom od prošle godine, ponovno Vam nudimo priliku da predstavite svoj projekt ili inicijativu u okviru CECIIS projektne sekcije! Sve što trebate napraviti je registrirati se i predstaviti svoj inovativni projekt u sažetoj prezentaciji od 3-5 minuta! Vjerujemo da je to izvrsna prilika da privučete raznoliku publiku svojim idejama i istraživanjima, kao i za diseminaciju projektnih rezultata. 

Predložak za prezentaciju:

Kako bismo olakšali proces predstavljanja projekta, pripremili smo predložak za prezentaciju koji sadrži sve ključne komponente. Ovaj predložak osigurati će da su sve prezentacije strukturirane, sažete i efikasane.

Zašto sudjelovati?

Sudjelovanje u predstavljanju projekata nudi mnoge prednosti, među kojima su sljedeće:

• predstavljanje Vašeg projekta na međunarodnoj pozornici,

• dobivanje korisnih povratnih informacija od drugih stručnjaka i kolega,

• širenje Vaše profesionalne mreže,

• sticanje vidljivosti i priznanja za Vaš rad i rezultate.

Kako se registrirati?

Da biste osigurali svoje mjesto, trebate pripremiti kratku prezentaciju koristeći ovaj predložak i poslati nam je putem e-pošte na adresu: lstrupar@foi.hr, najkasnije do utorka, 12. rujna, 2023. godine. Molimo Vas da imate na umu da je vrijeme prezentacije ograničeno na maksimalno 5 minuta po projektu!

Također bismo željeli napomenuti da još uvijek imate vremena za registraciju na konferenciju i da ne morate biti autor kako biste imali prezentaciju - možete sudjelovati u ovoj aktivnosti kupnjom jednodnevne ulaznice za konferenciju! Više informacija o postupku registracije na konferenciju dostupno je ovdje.

Ako tražite inspiraciju za predstavljanje projekata, pogledajte kako nam je bilo prošle godine!  

 

Vaš projekt ili inicijativa ima potencijal inspirirati i oblikovati budućnost istraživanja na području informacija i inteligentnih sustava. Pridružite nam se na konferenciji CECIIS 2023 i budite dio tog transformativnog iskustva.