Radionica MSCA: Prijava za postdoktorske stipendije

MSCA Postdokotrske stipendije - radionica
Prenosimo poziv Agencije za mobilnost i programe EU (AMPEU) na online radionicu djelovanja Marie Skłodowska-Curie (MSCA) pod nazivom ''Kako napisati uspješnu projektnu prijavu za MSCA Postdoktorsku stipendiju“.

Radionica će se održati 09. lipnja 2022. (četvrtak) putem Zoom platforme, s početkom u 09:30 sati, u organizaciji Agencije za mobilnost i programe EU. Program radionice namijenjen je postdoktorskim istraživačima koji planiraju prijaviti MSCA Postdoktorsku stipendiju 2022. godine, mentorima istraživača i administrativnom osoblju koje je uključeno u izradu MSCA projektnih prijedloga. Program radionice je dostupan ovdje.

Uvjet za sudjelovanje na radionici je slanje sažetka projektnog prijedloga na minimalno 3 stranice. Službeni projektni obrazac s uputama za ispunjavanje dostupan je ovdje, a obrazac za sažetak projektnog prijedloga dostupan je ovdje. Obrazac i sažetak projektnog prijedloga potrebno je poslati na jednu od sljedećih adresa: sandra.vidovic@ampeu.hr; ivan.makovec@ampeu.hr.

Uz slanje sažetka, potrebno se prijaviti na sljedećoj poveznici.

Rok za prijavu i slanje sažetka projektnih prijedloga je 08. lipnja 2022. do 12 sati, a broj mjesta na radionici je ograničen. Prijava će se smatrati potpunom tek nakon što se ispune oba uvjeta za prijavu. Mogućnost sudjelovanja bit će dodijeljena prema redoslijedu zaprimanja potpune prijave.