Održan završni sastanak Erasmus+ projekta BEE with APEX u Žilini

BEE with APEX
U četvrtak i petak, točnije 19. i 20. listopada 2023. održan je završni sastanak Erasmus+ projekta BEE with APEX u Žilini, Slovačka u organizaciji projektnih partnera sa Sveučilišta u Žilini.

Na završnom sastanku su sudjelovali predstavnici svih partnera na Erasmus+ projektu BEE with APEX, punog naziva Better Employability for Everyone with APEX. Sastanak se održao u organizaciji i u prostorijama Sveučilišta u Žilini (UNI ZA), točnije na Faculty of Management Sciences and Informatics. Partnerski konzorciji čine Sveučilište u Mariboru - Faculty of Organizational Sciences Kranj, Johaness Kepler Universtiy Linz, Kozminski University Varšava i International Hellenic University iz Serres.

Na završnom sastanku se razgovaralo o finalizaciji projektnih aktivnosti koje uključuju knjigu koja je napisana u sklopu projekta, pilotiranje naprednog i kratkog tečaja programiranja s malo koda sa studentima, webinare i događaje s multiplicirajućim učinkom. 

Što se tiče pilotiranja naprednog i kratkog tečaja programiranja s malo koda sa studentima, ukupno je 98 studenata bilo uključeno u projekt, koristeći nastavne materijale za kratki ili napredni tečaj programiranja s malo koda. 

Ispred projektnog tima FOI na završnom sastanku su sudjelovali voditelj tima prof. dr. sc. Vjeran Strahonja, izv. prof. dr. sc. Dijana Oreški i Karlo Nadoveza, mag.oec. 

Erasmus+ projekt BEE with APEX završava 31.01.2023. 

1

3

2

The Action Erasmus + Better Employability for Everyone with APEX (project ID 2021-1-SI01-KA220-HED-000032218) is Co-funded by the Erasmus+ programme of the European Union