Novosti

Održan početni sastanak projekta DECIDE u Njemačkoj

U Njemačkom gradu Böblingen, 10. i 11. travnja 2024. godine, u prostorijama vodećeg partnera Centar za digitalizaciju regije Stuttgart (ZD.BB), okupilo se šesnaest partnera projekta DECIDE financiranog putem programa Interreg Dunavska regija.

Otvorene prijave za Forward to Health Innovation

Otvorene su prijave za Forward to Health Innovation, specijalizirani program za podršku inovacijama u zdravstvu. Već treću godinu zaredom provodi ga Sveučilište u Zagrebu kao EIT Health hub u Hrvatskoj i Smion, organizacija za razvoj startup…

Projekt Pannon EU Stories: Audicija

Otvorena je audicija za glumicu/glumca u okviru projekta Pannon EU Stories za snimanje tri kratka filma.

HRZZ: Informativne radionice IP-2024-05

Hrvatska zaklada za znanost (HRZZ) održat će informativne radionice za prijavitelje na natječaj Istraživački projekti rok IP-2024-05.

Javni poziv za izbor i imenovanje članova panela za vrednovanje HRZZ

Hrvatska zaklada za znanost (HRZZ) objavila je javni poziv za izbor i imenovanje članova panela za vrednovanje HRZZ.

Otvoren natječaj HRZZ - Multilateralni akademski projekti

Hrvatska zaklada za znanost (HRZZ) objavila je novi natječaj, u suradnji s organizacijama za istraživanja iz Švicarske, Bugarske, Mađarske, Poljske i Rumunjske - Multilateralni akademski projekti.

Nacionalna događanja programa Obzor Europa

U srijedu i četvrtak, 10. i 11. travnja 2024. godine održat će se dva nacionalna događanja vezana uz Program Obzor Europa: "Nacionalni informativni dan Programa Obzor Europa" i "Horizon Europe Implementation Day in Croatia".

Sretni blagdani

Centar za međunarodne projekte (CMP) želi svim projektnim partnerima i suradnicima radosne blagdane, ispunjene mirom, srećom i obiljem.

Otvoren je novi natječaj HRZZ IP-2024-05

Otvoren je novi natječaj Hrvatske zaklade za znanost (HRZZ) u okviru programa "Istraživački projekti", rok 2024-05.

Personnel Unit Cost - Nova troškovna metoda u Horizon Europe

Europska komisija najavljuje uvođenje izračuna troška osoblja temeljen na jediničnim troškovima (unit costs) za sve aktivnosti, primjenjivo od 1. svibnja 2024. godine.