Novosti

HELA: Provedeno terensko istraživanje na jednom od najbolje rangiranih…

U okviru istraživačkog projekta HELA - Podizanje zrelosti visokih učilišta za implementaciju analitika učenja, financiranog od strane Hrvatske zaklade za znanost, provedeno je terensko istraživanje na jednom od najbolje rangiranih europskih…

Objavljen novi broj CMP glasnika

Najnovije informacije o natječajima, vijestima s projekata, objavama, napredovanjima naših djelatnika i događajima u najavi.

ERC informativni dan za širenje sudjelovanja

ERC info dan održati će se 02. srpnja 2024., online, s početkom u 09:30 sati.

Poziv na online informativni dan: Europski istraživački prostor u kontekstu…

Agencija za mobilnost i programe Europske unije i Ministarstvo znanosti, obrazovanja i mladih organiziraju informativni dan programa Obzor Europa pod nazivom Europski istraživački prostor u kontekstu natječaja i povezanih inicijativa.

Najava Trećeg poziva na dostavu projektnih prijedloga u okviru Programa…

Najavljena objava Trećeg poziva na dostavu projektnih prijedloga u okviru Programa transnacionalne suradnje Središnja Europa 2021.-2027.

Mjere za jačanje nacionalnog sudjelovanja u programima EU-a

Financijsku potporu mogu dobiti visokoobrazovne ustanove, znanstvene i umjetničke organizacije, javne ustanove koje ispunjavaju kriterije za prijavu, zaklade upisane u Registar zaklada Republike Hrvatske s primarnom djelatnošću u području znanosti,…

Otvoren 5. poziv na dostavu projektnih prijedloga za Program Transnacionalne…

Prijave su dvostupanjske, odnosno prva faza kao iskaz interesa otvorena je do 26. rujna 2024. do 13:00 po srednjeuropskom vremenu, dok je druga faza otvorena do 28. veljače 2025. do 13:00 po srednjeuropskom vremenu.

Središnja europska inicijativa (CEI) objavila je Poziv na dostavu projektnih…

Rok za podnošenje prijava je otvoren do 10. rujna 2024.

Najava nadolazećih natječaja u 2024. godini

HRZZ će u drugoj polovici 2024. godine otvoriti natječaje „Uspostavni istraživački projekti“ i „Projekt razvoja karijera mladih istraživača – izobrazba novih doktora znanosti“.

HELA: Provedeno terensko istraživanje na FERIT-u

U utorak i srijedu. 4. i 5. lipnja 2024. godine, projektni tim četverogodišnjeg istraživačkog projekta HELA – "Podizanje zrelosti visokih učilišta za implementaciju analitika učenja", proveo je terensko istraživanje na Fakultetu…