Nacionalni informativni dan Obzor Europa

Horizon Europe - Nacionalni informativni dan 2023
Nacionalni informativni dan programa Obzor Europa, u organizaciji Ministarstva znanosti i obrazovanja (MZO), Agencije za mobilnost i programe EU (AMPEU), Hrvatske agencije za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG BICRO) i Sveučilišnog računskog centra (SRCE) pružiti će ključne informacije i savjete prijaviteljima na natječaje programa Obzor Europa, u svrhu razvoja njihovih projektnih prijedloga.

Događaj će se održati u srijedu, 24. svibnja 2023. godine, od 09:30 do 15:30 sati, u Mozaik Event Centru u Zagrebu (Slavonska Avenija 6, Zagreb). 

Za sudjelovanje je obavezna registracija, koja će biti otvorena do 17. svibnja 2023. godine, a ona je moguća ovdje.

Cilj informativnog dana je pružiti prijaviteljima opći pregled programa i ključne informacije vezane uz područja navedena u programu događanja, uz upućivanje na usluge koje nacionalna potporna struktura nudi prijaviteljima. Sudionici će imati priliku slušati iskustva evaluatora, primjere uspješnih projekata i uključiti se u paralelne sesije.

Program Nacionalnog informativnog dana dostupan je ovdje.

Više informacija o informativnom danu i najava ostalih nacionalnih događaja tijekom svibnja i lipnja 2023. godine, dostupni su na portalu Obzor Europa