Novosti

Uključite se u istraživanje o chatbotovima u okviru projekta Edubots

Pozivamo sve zainteresirane studentice i studente da se uključe u istraživanje o chatbotovima u okviru projekta Edubots.

Predstavljanje Erasmus+ KA203 projekta E-DigiLit

U petak, 10. rujna 2021. na Fakultetu organizacije i informatike održano je predstavljanje Erasmus+ KA203 projekta E-DigiLit: Unapređenje digitalne pismenosti studenata na visokim učilištima članicama i članovima Udruge asistenata FOI.

Web pristupačnost za sve osobe s invaliditetom – održan projektni sastanak u…

U Razlogu (Bugarska) je 08.-10. rujna 2021. održan sastanak članova projekta Web Accessibility and other initiatives for persons with disabilities in EU in pandemic and other crisis times – WAI4PwDs. Sastanak je održan uživo i na daljinu (hibridni…

Prof. dr. sc. Blaženka Divjak predstavila je projekt RAPIDE u Poslovnom dnevniku

Međunarodni strateški projekt RAPIDE predstavljen je u Poslovnom dnevniku.

Otvorena prijava za NODC2021 u sklopu TODO projekta

Bliži se Nacionalna konferencija o otvorenim podacima - NODC2021 planirana u hibridnom obliku (za online i "prisustvo uživo").

Planirani RAPIDE partnerski sastanak i LTT aktivnost

Partneri na projektu RAPIDE planiraju održavanje partnerskog sastanka i trodnevne aktivnosti učenja, podučavanja i osposobljavanja (LTT) za projektne partnere pod nazivom “Let’s innovate teaching”, u Varaždinu, 5.- 8. rujna 2021. u hibridnom obliku…

Poziv za nastavnike - upitnik projekta eDesk

U okviru strateškog ERASMUS+ projekta eDesk pozivamo Vas da kroz kratki upitnik podijelite svoja iskustva poučavanja tijekom pandemije.

Objavljen je treći bilten projekta E-DigiLit

Tim Eramsus+ projekta Erasmus +KA203 Enhancing Digital Literacy of University Students (E-DigiLit) -2019-1-TR01-KA203-076155 objavio je treći bilten s aktualnostima, provedenim i budućim aktivnostima na projektu.

Aktivnosti na projektu Edu4Games

Projekt „Edu4Games - Izrada standarda zanimanja i kvalifikacija te novih studijskih programa za područje dizajna i razvoja videoigara“ ušao je u svoju završnu trećinu provedbe i u posljednjih nekoliko mjeseci odvijaju se intenzivne aktivnosti na…

Objavljen je bilten projekta RAPIDE

Objavljen je 1. bilten međunarodnog strateškog projekta RAPIDE - "Relevant assessment and pedagogies for inclusive digital education".